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  1. The Complete family brewer; or The best method of brewing or making any quantity of good strong ale and small beer
    in the greatest perfection, for the use of private families; from a peck of malt to 60 bushels.
    Autor*in:
    Erschienen: 1805
    Verlag:  Printed and published by B. Graves, no. 40, North Fourth-Street, Philadelphia

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Beer; Brewing; Beer; Brewing
    Umfang: Online-Ressource (iv, [1], 6-24, 12 p), 20 cm
    Bemerkung(en):

    "An account, of the operations in brewing, as well as the vessels made use of therein."--12 p., 2nd count

    Rink, E. Technical Americana, 1470

    Shaw & Shoemaker, 8227

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.