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Food in early modern England
phases, fads, fashions 1500-1760 -
Zur Sprache in Kochbüchern des späten Mittelalters und der frühen Neuzeit
ein fachkundliches Wörterbuch -
Il regime di salute in medicina
dalla dieta ippocratica all'epigenetica -
Food and identity in England, 1540-1640
eating to impress -
Beyond Bratwurst
a history of food in Germany -
Philosophy and dietetics in the Hippocratic On Regimen
a delicate balance of health -
The social archaeology of food
thinking about eating from prehistory to the present -
Appetites for thought
philosophers and food -
Die deutsche Bearbeitung der "Epistula Anthimi de observatione ciborum"
Edition und Kommentar -
Die Ernährung im Kriege
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Beiträge zur Geschichte von Vegetarismus und Rinderverehrung in Indien
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Zur Sprache in Kochbüchern des späten Mittelalters und der frühen Neuzeit
ein fachkundliches Wörterbuch -
Essen ist menschlich
zur Nahrungskultur der Gegenwart -
Die Revolution am Esstisch
neue Studien zur Nahrungskultur im 19./20. Jahrhundert -
Alltags- und Festspeisen in Mitteleuropa
Innovationen, Strukturen und Regionen vom späten Mittelalter bis zum 20. Jahrhundert -
Food in medieval England
diet and nutrition -
Zu Tisch bei den alten Römern
eine Kulturgeschichte des Essens und Trinkens -
Order and disorder
the health implications of eating and drinking in the nineteenth and twentieth centuries ; proceedings of the Fifth Symposium of the International Commission for Research into European Food History, Aberdeen 1997 -
Ernährung und Ernährungslehre im 19. Jahrhundert
Vorträge eines Symposiums am 5. und 6. Januar 1973 in Frankfurt am Main ; [2. Symposium zur Geschichte der Hygiene] -
European food composition tables in translation
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Height, health and history
nutritional status in the United Kingdom, 1750 - 1980 -
The origins and development of food policies in Europe
[conference of the International Commission for Research into European Food History, held at Brunel University, West London, in September 1991, brought together contributors from 15 countries, whose edited papers are contained in this volume] -
Shelley and the revolution in taste
the body and the natural world -
Das gesunde Leben
Ernährung und Gesundheit seit dem 18. Jahrhundert -
Eating the Enlightenment
food and the sciences in Paris