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  1. Order and disorder
    the health implications of eating and drinking in the nineteenth and twentieth centuries ; proceedings of the Fifth Symposium of the International Commission for Research into European Food History, Aberdeen 1997
    Autor*in:
    Erschienen: 2000
    Verlag:  Tuckwell Press, East Linton

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    2011/2449
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    Universitätsbibliothek Leipzig
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    LC 17005 F342
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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Fenton, Alexander (Hrsg.)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 1862321175
    RVK Klassifikation: LC 17000 ; LC 17005
    Auflage/Ausgabe: 1. publ.
    Schlagworte: Diet; Diet; Food habits; Food habits; Drinking behavior; Drinking behavior; Diet; Diet; Food habits; Food habits; Drinking behavior; Drinking behavior
    Umfang: X, 342 S., Ill., graph. Darst., Kt., 24 cm
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index